Doprava zdarma při nákupu nad 2 000 Kč

DENNÍ KRÉM DIAMOND

Exkluzívní vyhlazující krém s lehkou konzistencí a nezaměnitelnou vůní dodá vaší pleti luxusní ranní péči po nočním odpočinku. Krém se okamžitě vstřebává a poskytuje pleti hloubkovou i povrchovou hydrataci.

Vyhlazení pleti je viditelné již po dvou týdnech používání denního krému Diamond v kombinaci s naším nočním krémem DIAMOND.

Dermatologicky testováno. Netestováno na zvířatech.

50 ml

1 560 Kč 1 560 Kč / 1 ks
Dostupnost: Skladem
DENNÍ KRÉM DIAMOND
Elemi Diamonj denni krem pg
Tip
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Doprava zdarma nad 2 000 Kč
Doprava zdarma nad 2 000 Kč
Doprava zdarma nad 2 000 Kč
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce

Detailní popis produktu

Aktivně podporuje přirozenou regeneraci pleti. Obsahuje extrakty z přírodních látek, které napomáhají vyhlazení mimických vrásek a obnovují vitalitu pleti. Přírodní bio oleje, bambucké máslo a skvalan stimulují tvorbu kolagenu a elastinu, čímž posilují pružnost a pevnost pleti. Pro zvýšení účinku doporučujeme kombinovat péči s Hyal sérem Elemi.

 Účinky péče:

  • zajišťuje optimální úroveň hydratace díky obsahu mikro a makro kyseliny hyaluronové
  • vyplňuje, vyhlazuje a regeneruje pleť
  • dodává pružnost a pevnost
  • vyplňuje mimické vrásky
  • redukuje projevy stárnutí pleti
  • snižuje projevy akné včetně aknózních jizev

 Určeno pro:

  • všechny typy pleti včetně mastné
  • aknózní pleť
  • zralou pleť se známkami dehydratace
  • ochablou a nevýraznou pleť
  • pleť vystavenou nepříznivým vlivům prostředí

 Použití:

  • jemně vmasírujte krouživými pohyby do vyčištěné pokožky obličeje a krku
  • nechte chvíli působit a poté naneste BB krém nebo make-up

Účinné látky:

Hydranov se získává z červené mořské řasy z Baltského moře. Působí na pleť podobně jako kyselina hyaluronová, zároveň však hydrataci zvyšuje a urychluje. Dodává pleti pružnost a pevnost.

Makro kyselina hyaluronová vyniká schopností dodat do povrchu pleti velký objem vody, a tím ji hydratuje a vyhlazuje.

Mikro kyselina hyaluronová vyplňuje vrásky zevnitř, čímž je redukuje. V pokožce působí dlouhodobě, takže ji nejen vyhlazuje, ale také stabilizuje její strukturu a snižuje velikost pórů.

Bio přírodní olej z levandule ouškaté zmírňuje účinky stárnutí pleti a je přirozeně antiseptický. Vyhlazuje a uvolňuje vrásky, včetně mimických a přispívá k obnovení hustoty pleti.

Bio přírodní meruňkový olej má zklidňující účinky, zmírňuje podráždění či zarudnutí citlivé pleti a zanechává ji vláčnou. Ulevuje od nepříjemného pnutí a pomáhá uzamykat hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky.

Bio přírodní arganový olej skvěle regeneruje a hydratuje pleť díky obsahu nasycených a nenasycených mastných kyselin a velkého množství vitaminu E. Navrací vitalitu pleti suché, citlivé, problematické i zralé.

Bio přírodní kameliový olej lisovaný za studena obsahuje významné množství antioxidantů, nenasycených mastných kyselin a přírodní skvalan, což z něj dělá vynikající hydratační a revitalizační prostředek pro aknózní, šupinatou nebo jinak problematickou pleť.

Esenciální olej z černého pepře obsahuje antioxidanty a má antibakteriální účinky.

Skvalan je přírodní látka získaná z olivového oleje. Vyznačuje se především snadným vstřebáváním do pleti, kterou zjemňuje, hydratuje a regeneruje. Má výborné antibakteriální a antioxidační vlastnosti, nedráždí a neucpává póry, proto je vhodný i pro mastnou či problematickou pleť.

Organický extrakt z aloe pravé má vysoký obsah vitamínu A a E, díky nimž udržuje hydrataci pokožky a zajišťuje její regeneraci a zklidnění. Skvěle pečuje o poškozenou pleť, ať už suchou, aknózní, či vystavenou nadměrnému slunění.

Bio bambucké máslo poskytuje pleti potřebnou výživu a zvláčňuje ji. Blahodárně působí na ekzematickou a suchou pokožku, ale také na mastící se a komedózní pleť. Má v sobě i přirozený ochranný faktor SPF, který pleť chrání před slunečními paprsky. Má i hojivé a protizánětlivé účinky.

Extrakt z mořské řasy wakame má vysoký obsah bílkovin a vitamínů, které podporují tvorbu elastinu a kolagenu v pokožce. Díky nim se pleť zpevňuje, tonizuje a navrací se jí pružnost. Napomáhá  snižování objemu vrásek a vypnutí kontur obličeje.  

Panthenol má jako forma vitaminu B5 protizánětlivé, antibakteriální a zklidňující účinky a urychluje hojení poškozené pokožky. Pomáhá také redukovat rozšířené cévky.


   

                                                                                   

                                   

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: